Morgus


Morgus

Vyzkoušejte delikatesy ze Sardinie od farmy Terracuza





Farma Terracuza ze Sardinie, vedená mladým Giacomem Nieddu, přináší to nejlepší z místních olivových hájů. Vyrábí produkty, které jsou nejen chutné, ale také zdravé a plné přírodních surovin. Tato farma klade důraz na ekologické pěstování a tradiční způsoby zpracování, díky čemuž jsou jejich výrobky autentické a výjimečné.

Bio Extra panenský olivový olej „Biologico“

Tento olivový olej je vyráběn pouze z těch nejkvalitnějších oliv, pěstovaných v souladu s ekologickými standardy. Olej je lisován za studena, což zaručuje jeho čistotu a svěžest. Má jemnou, lehce ovocnou chuť, která se perfektně hodí k dochucení čerstvých salátů, grilované zeleniny nebo jako základ pro domácí dresinky.

Česnekový olej

Pro ty, kteří mají rádi česnek, ale nechtějí pracně připravovat čerstvé stroužky, je česnekový olej od Terracuza ideální řešení. Tento voňavý olej je perfektním doplňkem pro přípravu těstovin, grilování nebo i do česnekové polévky. Olej přidá jemný česnekový nádech, který zvýrazní chuť pokrmů.

terracuza

Zázvorový olej

Terracuza přichází i s inovativními příchutěmi, jako je zázvorový olej. Tento ochucený olej je ideální volbou pro ty, kteří chtějí do své kuchyně vnést trochu exotiky. Hodí se k přípravě asijských jídel, grilovaného masa nebo ryb. Navíc zázvor, známý pro své zdravotní přínosy, dodá vašim pokrmům nejen chuť, ale i zdravé živiny.

Bio nakládané olivy

Tyto ručně sbírané olivy jsou nakládané v nálevu, který zdůrazňuje jejich přirozenou chuť. Jsou ideální jako předkrm, do salátů nebo na tapas. Pokud chcete ochutnat pravou Sardinii, tyto olivy vás určitě nezklamou.

Med z asfodelových květů

Jedním z unikátních produktů farmy je med z asfodelových květů, které rostou pouze na Sardinii. Tento jemný a lehce květinový med je skvělý na chléb, do čaje nebo jako sladká tečka k sýrovým talířům. Díky své specifické chuti je tento med skutečně jedinečný.

Všechny tyto jedinečné produkty můžete zakoupit na www.olivum.cz, výhradním dovozcem pro Českou republiku je OLIVUM s.r.o.